60% dintre femei evită toaletele publice, se tem de lipsa igienei

Gastroenterita (rotavirus) răceală (Rhinovirus) sunt cele mai frecvente cauze ale unei zile pline de microbi. Mâinile sunt canalele de contaminare numărul unu.
Soluția: spălați-le cu apă și săpun, uscați-le cu prosoape de hârtie și utilizați regulat gel de dezinfectare. Femeile care  îndrăznesc să intre, nu ezită să acopere colacul toaletei cu hârtie igienică, înainte de a sta jos.
Produsul nostru, igienic SaniSeat auto, este combinația perfectă de confort și igienă, precum și de gestionare a hârtiei.     
Studiile arată că o cameră cu un odorizant bun și organizată este percepută ca fiind curată. Cu parfumuri disponibile sub diferite forme (discuri, geluri și aerosoli), Kara Clean garantează că toaleta dvs. va fi plăcută pentru vizite.
Aparatele de nouă generație cu jet de aer , determină ca bacteriile să fie răspândite pe o distanță de 2 metri, provocând astfel germenii și microbii să răspândească bolile.
Din acest motiv, Kara Clean este de părere că o igienă a mâinilor (spălare și uscare) poate salva vieți. Un studiu la nivel mondial, realizat de Organizația Mondială a Sănătății, recomandă, printre altele, ca mâinile să fie spălate cu apă și săpun și să fie uscate exclusiv cu prosoape de mână de hârtie. La noi găsiți, produsele din gama Lucart,  dedicate igienei mâinilor, în conformitate cu recomandările Organizației Mondiale a Sănătății.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *