Curățenia de Crăciun – 7 sfaturi utile pentru a obține casa perfectă

Mai sunt câteva zile până la Crăciun. Suntem siguri că vă străduiți să găsiți cele mai bune cadouri pentru părinți, decorațiuni perfecte și modalități de a avea o vacanță perfectă, fără stres. Dar, din nefericire, încă mai trebuie să găsiți timp pentru a vă asigura că locuința dvs. este curată și ordonată pentru a primi oaspeții atunci când vin să sărbătorească ziua cea mare.

Fie că e vorba de curățarea toaletei sau de curățarea podelelor, aceste lucruri vor trebui  să fie adăugate pe lista lucrurilor de rezolvat. De aceea, vrem să ajutăm și să facem lucrurile puțin mai ușoare, așa că am alcătut o listă  a curățeniei, pentru a vă ajuta să faceți curățenie cât mai eficient:

Paharele

Nu poți lăsa oaspeții să bea din pahare murdare, nu-i așa? Desigur că nu! Dacă aveți obiecte din sticlă vă recomandăm produsul Kiehl. Petele încăpățânate vor dispărea încet.  Sfat: puteți să folosiți coji de cartofi, pentru ca rezultatul să fie uimitor.

Podeaua

Toți iubim colindătorii, dar podeaua nu iubește atât de mult cizmele sub talpa cărora scârțăie zăpada. Pentru parchet fără pete, înmuiați o cârpă în ceai și spălați. Dacă este laminat, adăugați două linguri de șampon pentru bebeluși la 3 litri de apă și mopați zona. Pentru ca treaba să meargă repede vă recomadăm produsul Forol de la Dr. Schnell.

Tacâmurile

Asigurați-vă că furculițele și lingurile sunt strălucitoare pentru a face masa mai atrăgătoare. O modalitate ușoară de a face acest lucru este spălarea lor cu MILIZID – ANTICALCAR

Prosoapele

Acestea sunt un loc prielnic pentru mucegai, deoarece stau umede pentru perioade lungi de timp. Dacă aveți oaspeți cazați în casa dvs. și prosoapele sunt puțin mirositoare, încercați să spălați prosopul cu  folosind detergentul Blutoxol și o ceașcă de oțet alb. Apoi, uscați țesătura cât mai repede, pe calorifer sau în aer proaspăt.

Frigiderul

Trebuie să vă asigurați că frigiderul este curat, atât la interior, cât și la exterior, mai ales dacă depozitați multă mâncare. Pentru a scăpa de mirosuri, vă recomandăm Kiehl. Mai apoi, deschideți o pungă de fulgi de ovăz și permiteți-i să stea în frigider cu câteva zile înainte de sărbătoare.  Acest lucru va absorbi orice miros rânced.

Toaleta

Nu ai cum să ascunzi o toaletă murdară. Dacă a ta e acoperită cu pete, este timpul pentru o curățare bună. O soluție ușoară este Pons. Asigurați-vă că acoperiți întreaga suprafață interioară a vasului . Lăsați-l să stea acolo puțin. Apoi, luați o perie și curățați. Imediat o să vedeți cum totul arată curat.

Geamurile

Pentru a suspenda luminile și decorațiunile la ferestre, acestea trebuie să arate impecabil. Nimic mai simplu! Produsul Veritrop curăță geamurile, iar singurele urme o să fie lăsate de copiii care se uită lung, să îl vadă pe Moș Crăciun.

Dacă sfaturile nostre ți se par utile, nu uita să le împărtășești prietenilor.

Până data viitoare, rămâneți în curățenie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *